За кучетата с любов – събитие на Спаси София

🐈🐕 Спаси София започва информационна и обучителна кампания, насочена към всеки настоящ или бъдещ стопанин на домашен любимец!

❓ Какво трябва да знаете, преди да си вземете куче?

❓ Какви са основните грижи за здравето на домашния любимец?

❓ Как да изградите здрава връзка с четириногия сладур?

❓ Какви са основните законови изисквания, за да притежавате животинка?

✔️ Отговорите на тези и още много въпроси ще научите тази неделя! Заповядайте на 19.06.2022 г. от 10:00 часа пред площадката за разхождане на кучета в Княжеска градина (https://maps.app.goo.gl/TdKBrpAEwjegYs8M7) или на площадката за разхождане на кучета в Южен Парк (https://maps.app.goo.gl/u1izR2PjGG6W22f49)

Със сигурност ще бъде много интересно и полезно, както и ще имате възможност да се срещнете с много други собственици на домашни любимци, в приятна обстановка! 😊💜

🤲 Заедно с @Клуб Работни кучета – България https://www.facebook.com/clubworkingdogsbulgaria/ ще бъде представена безплатна обучителна сесия за стопаните на четириног любимец. Експертите ще отговорят на въпроси, свързани с избора на куче, интеракция с домашния любимец, език на тялото на кучето, поведенчески контрол и много други.

Tук може да намерите страницата на събитието със Facebook.

Разгледайте нашия блог за още много страхотни новини!

актуално

Прочети също

Зарадвай твоя домашен любимец!

Знаем, че всеки домашен любимец е уникален и именно затова се стремим да създаваме униклани продукти! Подари на своя домашен любимец супер комфортно ръчно изработено легло, играчка или аксесоар, създадени спецаилно за него с много любов! А защо не и с неговото име?

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!

Ръчно изработени продукти за домашни любимци от TrendyPet!

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!