Предложение за брак с домашни любимци - 5 супер идеи! | Блоът на TrendyPet

Очарователни идеи за предложение за брак с домашни любимци

Планирате най-доброто предложение за брак с домашни любимци, на което партньора ви няма да може да устои? Ако вие или вашата половинка сте собственик на домашен любимец, включете го в изненадата! В крайна сметка домашните любимци също са част от семейството. Ето някои от най-сладките начини да предложите на партньора си с помощта на вашите космати приятели.  

1. Донеси пръстена

Тъй като играта “Донеси” е любима за косматковците, включването на вашето предложение в тази игра е страхотна идея, в която партньорът ви най-малко би го очаквал! В този случай, сложете годежния пръстен в красива кутия и го закрепете върху една от любимите играчки, които вашето куче ще може да донесе. Небрежно започнете бърза игра на “Донеси” с партньора си и привлечете вниманието им към „странния предмет“, който кучето ви току-що намери.

Търсите перфектната играчка за предложение за брак с домашни любимци? Вземете от нашите приказни, ръчно изработени играчки за домашни любимци и направете спомена си неповторим!

2. Картичка с предложение и отпечатана лапичка

Наближава ли рождения ден на партньора ви? Можете да създадете за него специална картичка и да я украсите с отпечатък от лапичката на вашата котка или куче. Нетоксичните бои и тампони за мастило на водна основа са безопасни за домашни любимци и лесни за почистване. Вътре можете да включите сладко ръкописно съобщение за предложението си за брак с домашни любимци.  

3. Каишка с надпис “Омъжи се за нас!”

Тази идея става все по-популярна за годежни снимки и за предложение за брак с домашни любимци и е забавен начин да изненадате половинката си! Използвайте безплатната платформа за дизайн Canva и създайте и отпечатайте на каишка перфектни надпис – „Омъжи се за нас“!

4. Разходка с куче до местоположението на предложение за брак с домашни любимци 

Има ли специално място на открито, на което вие и вашият партньор обичате да отидете? Направете релаксираща разходка с кучето ви до любимото ви място. Можете да планирате предварително романтичен пикник, организиран на мястото за пристигането ви! 

5. Предложение за брак – домашен любимец!

Кой ще каже не на очарователно кученце или коте? Ако вашият партньор е проявил интерес да си вземе домашен любимец, задайте най-важния въпрос с любящ, космат приятел. Можете да включите идеята с каишката или персонализиран надпис! Ако изберете тази идея, обмислете да вземете куче или коте от блиския приют. Те ще ви дарят с не по-малко любов и ще дадат началото на едно прекрасно преживяване!

Която и идея да изберете, ние сме сигурни, че вашият партньор (и домашен любимец) ще я хареса!

актуално

Прочети също

Зарадвай твоя домашен любимец!

Знаем, че всеки домашен любимец е уникален и именно затова се стремим да създаваме униклани продукти! Подари на своя домашен любимец супер комфортно ръчно изработено легло, играчка или аксесоар, създадени спецаилно за него с много любов! А защо не и с неговото име?

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!

Ръчно изработени продукти за домашни любимци от TrendyPet!

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!