Лесни идеи за Хелоуин костюм на домашен любимец

В днешни дни можем да намерим най-разнообразни Хелоуин костюми за всеки член от семейството. Разбира се, в това число попадат и безкрайно интересни облекла и аксесоари за домашните любимци. 

Независимо дали планувате да посетите тематично парти или ще прекарате нощта на 31-ви октомври у дома, Хелоуин е чудесен повод да си направите нестандартни и запомнящи се снимки, и да се позабавлявате. Маскирането за празника обаче съвсем не е задължително да ви струва пари. Изключително лесно можете сами да сътворите очарователен Хелоуин костюм за своето куче или коте, с подръчни материали у дома.

За да ви помогнем в подготовката, ви представяме 8 лесни идеи, с които да да направите сами страхотен Хелоуин костюм на домашния си любимец.

1. Костюм на призрак

Призрачните костюми са класика в жанра и може би най-лесните за изработка в домашни условия. Просто изрежете няколко дупки за очите и муцунката в стар бял чаршаф или покривка и воала – домашният ви любимец е готов с премяната за Хелоуин. Само не забравяйте да отрежете чаршафа достатъчно малък, за да не възпрепятствате движението на животинката.

2. Хелоуин костюм на домашен любимец – Паяк

Това определено е един от най-интересните костюми за домашен любимец, който можете да спретнете сами, в домашни условия. За целта ще ви трябва мека тел и плюшен плат, който да нарежете на ивици. Използвайте телта за да създадете формата на паяковите крака, а след това ги “облечете” с лентите плат, чрез увиване. Готовата конструкция завържете с друга лента за тялото на домашния ви любимец, без да го пристягате. Ето, че вече имате огромна тарантула, с която можете да изплашите съседите си в тъмното.

3. Хелоуин костюм на домашен любимец – Мумия

Да превърнете домашния си любимец в мумия също е сред най-лесните “направи си сам” варианти. Единственото от което се нуждаете е ролка не-еластичен бинт, която да увиете около тялото на вашето куче или коте, като отново внимавате да не пристягате.

4. Хелоуин костюм на домашен любимец – Батман или Супермен

Ако сте фенове на комиксите или на екранизациите на Marvel и DC, можете лесно да превърнете домашния си любимец в истински супер герой! Трябва ви само червено или черно парче плат, което да прекроите като наметало за своето куче или коте.

5. Хелоуин костюм на домашен любимец – ученик от Хогуортс

Тези от вас, които са фенове на поредицата за Хари Потър може би притежават някой от така популярните шалове, в цветове на любимия си Хогуортс дом. Ако това е така, просто го увийте около вратлето на животинката, за да го преобразите в истински магьосник, излязъл от книгите на Дж. К. Роулинг. Разбира се, може да добавите и чифт кръгли очила, по подобие на емблематичния главен герой.

6. Хелоуин костюм на домашен любимец – Прилеп

А защо да не превърнете домашния си любимец в истински повелител на нощта?! Вземете парче черен картон, нарисувайте на него прилепови крила и просто изрежете по очертанията. Готовите крила можете да прикрепите към гърба на вашето куче или коте, като използвате отново черна лента или връв.

7. Хелоуин костюм на домашен любимец – Скелет

Костюмите на скелети са едни от най-предпочитаните за Хелоуин. Направата им също е изключително лесна – трябва само да нарисувате скелетната система върху козината на животинката. За да не рискувате здравето на домашния си любимец е важно да внимавате с избора на пигмент. Препоръчваме ви да заложите на сладкарска боя, която не би следвало да навреди, дори и ако домашния ви любимец започне да се самопочиства с език.

8. Костюм на ангел или дявол

В зависимост от това дали този Хелоуин искате да заложите на добрите или на лошите герои, можете да маскирате домашния си любимец като ангел или дявол. И двата варианта най-лесно ще постигнете, ако използвате човешка диадема за коса, която да смалите или разтегнете, според главата на любимеца си. След това, в зависимост от избора ви, прикрепете от към нея ангелслки ореол (от стара телена гирлянда) или дяволски рога (от парчета червен картон).

За други интересни идеи и полезни съвети за домашните ви любимци, не пропускайте да следите блога и страниците на TrendyPet.

актуално

Прочети също

Зарадвай твоя домашен любимец!

Знаем, че всеки домашен любимец е уникален и именно затова се стремим да създаваме униклани продукти! Подари на своя домашен любимец супер комфортно ръчно изработено легло, играчка или аксесоар, създадени спецаилно за него с много любов! А защо не и с неговото име?

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!

Ръчно изработени продукти за домашни любимци от TrendyPet!

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!