TrendyPet Logo

КУЧЕШКА ИГРАЧКА С ИМЕТО НА ТВОЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ!

Подари на домашния си любимец перфектен и персонализиран подарък, създаден специално за него – двулицева кучешка играчка „Cloud“, с бродирано неговото име!

нашите прекрасни клиенти

Кученцата, които вече получиха своята кучешка играчка с име!

уникална играчка от trendypet

Избери измежду 130 цветови комбинации за кучешка играчка с име!

В TrendyPet знаем, че всяко куче е специално и именно заради това ние предлагаме над 130 уникални цветови комбинации, с които можем да изработим играчката на твоя уникален домашен любимец!

Избери цветовете, кажи ни името на твоето куче и очаквай скоро прекрасния подарък, с който да зарадваш своя приятел – защото той го заслужава! 

направи поръчка

Поръчай кучешка играчка с име за твоя домашен любимец!

Необходимо е само да попълниш формата и да натиснеш бутона „Поръчай!“ ,  а ние ще се свържем с теб в най-кратки срокове, за да потвърдим поръчката. Времето за доставка е от 3 до 5 работни дни, а цената за доставка до офис на Спиди e 5.50лв., а до адрес – 7,50лв. 

Форма за поръчки:

*В случай, че искаш да поръчаш повече от 1 играчка, попълни таблицата за всяка от играчките, които искаш да поръчаш, със съответното име и разцветки. Ние ще разберем и ще „обединим“ поръчките. 

Или поръчай по имейл или телефон!

Пиши ни на :

info@trendypet.bg
sales@trendypet.bg

Обади ни се на :

+359 88 654 8781

Последвай ни!

ръчно изработени продукти за домашни любимци

Зарадвай кучето си с ново ръчно изработено легло!

Уникални продукти

които няма да можеш да намериш в никой друг магазин.

Прекрасни дизайни

в пъстри и весели цветове, които ще разкрасят дома ти!

Качество и комфорт

както за теб, така и за твоя домашен любимец!

Запознай се с нас!

Човешката част от екипа ни!

Всеки от нас ОБОЖАВА онези малки косматковци! Това е и причината да правим всичко с огромно удоволствие и страст! Това е причината да обичаме работата си! 

Пламена Витанова

Основател на TrendyPet, дизайнер и шивач

Златните ръце на Плами създават всяко легло и всяка играчка на TrendyPet с много любов! 💕

Години наред тя твори ръчно изработени чудеса за своите домашни любимци, докато не решава да сподели тази си страст и с други собственици, търсещи едновременно красиви, функционални и практични продукти за кучета и котки. Това става възможно именно след създаването на нашия бранд – TrendyPet! 🐾

В момента Пламена е горд собственик на трите чихуахуата – Нора, Киара и Рико. 💖🐶

Кремена Тодорова

мениджър и уебмастър

Точно като една работлива пчеличка, Креми се грижи за развитието на нашия бранд, онлайн присъствието и имиджа ни! Тя играе главна роля в създаването на TrendyPet и превръщането му в полезна платформа за домашните любимци и техните човеци! 🐾

Креми е собственик на вече възрастната двойка пекинези – Чарли и Енди, като се грижи за тях с цялата си любов! 🥰 Именно тази любов към животните е нейната движеща сила, която ѝ помага да обединява собствениците на домашни любимци в семейството на TrendyPet! 💞🐶

Ръчно изработени легла за
домашни любимци по поръчка

Знаем, че всеки домашен любимец е уникален и именно затова се стремим да създаваме униклани продукти! Подари на своя домашен любимец супер комфортно ръчно изработено легло, създадено спецаилно за него с много любов! А защо не и с неговото име?

Свържи се с нас!