6 филма, които да гледаш с кучето си по Коледа

Има ли нещо по-уютно след изморителните празници, от това да се прибереш от дълга разходка, да гледаш хубав филм, в компанията на кучето си на дивана и да вземеш лакомства и за двама ви.

Тук ще разгледаме някои от най-добрите филми (Коледни и не само), които да гледаш с кучето си по Коледа.

Лейди и Скитника

Освен, че е истинска класика сред филмите за кучета, този филм започва и завършва на Коледа. Историята ни среща с вълнуващите приключения на Лейди (невръстен кокер шпаньол) и Скитника – бездомно куче със златно сърце. Можете да изгледате тази история чрез цели две Disney екранизации – завладяващата анимация от 1955 г или новият римейк от 2019г.,в който кученца са озвучени с гласовете на популярни холивудски звезди като Джъстин Теру, Сам Елиът и Джанел Моне. На който и от двата филма да се спрете, със сигурност няма да съжалявате.

Целувката на вечеря на свещи между  Лейди и Скитника в края е един от най-вълнуващите моменти във филма. Можете да я откриете пресъздадена в десетки други холивудски екранизации (напр.игралната екранизация на 101 далматинци).

101 Далматици

Това е може би един от най-любимите филми на децата от 80-те и 90-те, което е причината в края на миналия век да има толкова много далматици в България.Кой не е чувал за Понго и Пердита и злата Круела Девил, която иска да открадне техните 15 кутрета. Всички се впускат във вълнуваща спасителна акция на малките, а накрая успяват да спасят още цели 84 кутрета далматинци.

Коледната песен на кучетата

Знаем, че „Коледната песен“ е пресъздадена хиляди пъти… но виждали ли сте някога в нея да участват кучета? An All Dogs Christmas Carol представя тази класическа приказка с всички забавни обрати, които бихте очаквали от приключенски кучешки коледен филм.

Тази адаптация е озвучена от актьорския състав на All Dogs Go to Heaven. Знаеш, че трябва да го видиш.

Филмите за Бетовен и Коледното приключение на Бетовен

Филмите за Бетовен не случайно са след най-гледаните филми за кучета от 1992г. насам. Частите са цели 6 и която и от тях да си пуснете, смехът ви е гарантиран.

В “Коледното приключение на Бетовен”, обичаният от всички санбернар е изправен пред мисията да спаси Коледа. Той трябва да помогне на коледен елф, за да върне вълшебна чанта и шейна, които злодеи са откраднали от Дядо Коледа.

Кучешки живот

Въпреки, че този филм не е коледна история, със сигурност ще остави траен отпечатък в сърцата ви. Филмът проследява смисъла на кучешкото присъствие в човешкия живот – защо точно днес, до нас стои нашето куче? И как след години и неколкократни прераждания то отново е с нас. Филмът е създаден по едноименната книга на писателя на кучешки истории Уилям Брус и определено заслужава да го изгледате, ако все още не сте.

Как Гринч открадна Коледа

Любящото и сладко кученце Макс от “Как Гринч открадна коледа” винаги е успявал да стопли милиони сърца със своята верност и доброта. Във игралният филм от 2000г., където играе Джим Кери, кученцето Макс всъщност е играно от 6 различни безпородни кученца, всички взети от различни приюти. След докосването с големия екран, всички кученца а осиновени от любящи собственици и остават с тях за винаги. Какво ще кажеш за тази страхотна коледна история? Сподели я с твоето кутре гледайки филма заедно.

актуално

Прочети също

Зарадвай твоя домашен любимец!

Знаем, че всеки домашен любимец е уникален и именно затова се стремим да създаваме униклани продукти! Подари на своя домашен любимец супер комфортно ръчно изработено легло, играчка или аксесоар, създадени спецаилно за него с много любов! А защо не и с неговото име?

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!

Ръчно изработени продукти за домашни любимци от TrendyPet!

Грабни 10% отстъпка!

Абонирай се и ще получиш код за 10% отстъпка от следващата ти поръчка!